tisdag 30 juni 2009

Från översvämningar till värmeslag

Vilken juni det har varit i år. Första halvan regnade det så man blev rädd för översvämningar igen och flood warnings utfärdades. Nu är det istället "heatwave warning" och 30 grader i skuggan och pensionärer demonsterar för att få statligt elräkningsbidrag för att de måste ha så många fläktar igång för att inte tuppa av men inte har råd med egentligen för att finanskrisen är djupare än någonsin.

Efter regn ...

... kommer solsken!

Så har det firats midsommar och nationaldag och terminsavslutning i kapellet och 3 år i denna stad. Trots att även denna månad innebar en hel del övertid så har jag haft ett par riktigt ljuvliga utflyktsdagar till olika parker i underbart sommarväder. Man kan faktiskt bli solbränd i England! En pärla denna månad var Ingvar Kamprads sommarprat, det ska jag lyssna på igen. Fick mej att le och tro på världen igen.

Nu gäller det att dricka vatten och överleva den tropiska fukten och värmen. Nästan så man längtar efter ett litet svalkande duggregn ...

1 kommentar:

Nanna sa...

Hola Bonita!

Som du säkert redan vet så har vi också värmebölja, idag är första dagen på en hel drös då man faktiskt kan vistas ute utan att svettas - hela tiden. :-)

Bra att du har haft fina utflykter - jag har ju fått läsa om en del ställen på din blogg, rena rama Sheffield-reklamen! Härligt!

Fredag åker jag och alla utom Kajsa (som åker på finsk rockfestival istället) till Biskops-Arnö med båten. Vi är där en fem da'r skulle jag tro. Ska bli trevligt att avsluta semestern någon annanstans än hemma.

Kramar
Nanna