torsdag 4 juni 2009

Bosse Batong

Om man går fel här i Sheffield när man ganska odramatiskt ska gå till polisstationen, och istället går in till polisens tjusiga högkvarter och stör en konstapel i kostym och guldbroschjox som säkert har mycket viktiga saker att utföra, så blir denna gubbe inte alls arg, utan sätter sej istället ner och ritar denna fina karta, hur man ska hitta till polisstationen.

Det är då jag kommer ihåg varför jag bor här.

Hemlängtanstatus: Minskande.

3 kommentarer:

Johanne Ländin sa...

Kommentarer som "cheer up luv" och otroligt gott te bryggt på bra tepåsar är två andra anledningar till att man skulle vilja utvandra till old Blighty.

Och söndagstidningarna.
Och en Pimms så här på sommaren i pubens trädgård...

mamma sa...

Ja, vänligheten är fantastisk. Och att de inte verkar stressade utan tar sig så mycket tid, fast de är stressade och har tusen saker att göra! Tänkte på när vi skulle mötas sist för att åka till Meadowhall. Jag tog en genväg;-) trodde jag men sen gick det inte att komma fram. Och jag såg busstationen ovanifrån. Och en massa byggnader plus en stor teater. Då kom en trevlig karl i uniform och följde mig hela vägen genom vindlande trappor och gångar men sa samtidigt att jag inte skulle gå en sån väg ensam och absolut inte i mörker. Och jag sa att det var ju tur jag kunde gå med honom som inte verkade så farlig:-). Det uppskattade han också för de har ju humor med. Han önskade både dig och mig en trevlig dag sedan.

mamma sa...

Mmmm, visst är Golden mycket godare, påminn mig om det så jag köper med hem.