torsdag 10 februari 2011

Smyglyssning Delfinal 2

På lördag tänker jag absolut inte missa melodifestivalen! Då tävlar Brolle, Babsan, The Moniker, Elisabeth Andreassen, Loreen, Anniela, Sanna Nielsen och Christian Waltz (för 12 år sen släppte han den här singeln - en lyssning tog mej snabbt tillbaka i tiden!).

Låtmässigt tycker jag nog att det här startfältet verkar om möjligt ännu svagare än förra lördagen efter den lilla smyglyssningen men jag hejar på Babsan, det skulle vara roligt att skicka Babsan till Berlin. Sanna går det nog bra för också, men hon var ingen personlig favorit. Då gillar jag Anniela bättre.

Jag tippar att Brolle och Sanna går till final, och Anniela och Babsan till Andra Chansen. Men visst vore det roligt om Andreassen fick en ny hit?

5 kommentarer:

Monica sa...

Är kul med Babsan, kan han sjunga? Fast det har kanske ingen betydelse:-) Sanna är ju så duktig med bra röst men har tappat sin personlighet på något sätt, låter ju hemskt men vi är ju jury nu;-)

Trillingnöten sa...

Nu har jag inte lyssnat på lördagens låtar, men Christian walz är bra tycker jag. Trist att han inte gett ut så mycket på sistone, vad jag vet iaf :) babsan är ju härlig alltid så varför inte!

Steel City Anna sa...

Jag blev ganska förvånad att Christian vill vara med i melodifestivalen, det trodde jag inte var han grej riktigt. Klart man ska heja på Babsan :) Låten är faktiskt inte helt dum heller.

Elisabet. sa...

Och den låten tycker jag fortfarande är jättebra! Dag efter dag, alltså.

Steel City Anna sa...

Ja, det tycker jag med! Den är en riktig klassiker.