lördag 12 februari 2011

Lördagsbestyr

Sovmorgon. Frukost på sängen. Tidningsläsning. Bubbelbad. En sväng på stan. Pyssel med krukväxterna. Schlagerfestival. Och nu börjar lördagen lida mot sitt slut och inte många bestyr består. Kanske att stryka klädhögen så att jag slipper det imorrn. Något nattklubbande blir det inte direkt tal om ... Imorgon tror jag att jag ska ha en korsordsdag. Jag räknar dagarna tills jag får pensionera mej. Det är ungefär tjugofyratusenfemhundrafyrtiofyra dagar kvar.De stora växterna får duscha på balkongen. Jag får riktigt brottas med paraplyblomman, så stor är den.

Orkideerna får nya knoppar!Och en enkel tulpan är ett underverk i sej.Våryra på stan, det vimlar av folk och solen skiner lent. Present införskaffas till kollega. På prasselpappret inuti är det små blå babyfötter, det är sånna detaljer som gör gåvan tycker jag.

3 kommentarer:

Monica sa...

Oj oj oj så fint det sista, gick allt bra? Och det ser ut som sommar på er balkong, vår har du ju sett:-). Hade lite planer att fixa till och sätta ut köldtåliga blommor men sååå köldtåliga finns nog inte;-). Och knopparna såg jag i julas:-) är så glad för ditt stora krukväxtintresse:-) mågen verkar också intresserad. Men det är långt till pensionen:-) far din säger optimistiskt till mig att när jag ska gå har nog allt ändrats, han menar till 75 då kanske? Man talar om 69 år nu.

Steel City Anna sa...

Ja, allt gick bra, hon fick en stor pojke :)

Ja, målet är kanske att man ska hinna dö innan man blir pensionär så pengarna går tillbaka till staten ...

Monica sa...

Så skönt det gick bra! Hon har haft en förstående chef nu;-) allvarligt så tror jag det har stor betydelse.