onsdag 9 februari 2011

På kanelen

Jag har blivit fast i att dricka kanel-te av märket Yogi. Jag riktigt känner det som ett begär. Det är väldigt gott! På sistone har jag börjat variera med chokladteet också men kanel-teet är helt klart favoriten. Magen blir snäll av kanel har jag märkt.

8 kommentarer:

Monica sa...

Chokladteet har jag inte sett, det måste jag prova:-) här dricks det ofta kamomillte på kvällarna med lite honung i, det är också snällt:-)

Steel City Anna sa...

Kamomillte är nog det värsta jag vet :)

Monica sa...

Det är inte så särskilt gott men gör gott:-) blev lite sugen på ditt Yogite nu, tror jag har nåt kvar i skåpet, kan dricka det före kamomillet;-)

Trillingnöten sa...

Gött! Ska kolla om det finns i gamla Sverige. Anar att det inte finns, men värt ett försök. I Stockholm har jag hört talas om en English Shop nånstans...har aldrig vågat mig dit. Vet ju inte var det ligger liksom och jag skulle nog gå vilse. När jag får GPS i mobilen kanske :)

Steel City Anna sa...

Det finns en English Shop i Söderhallarna på övre plan, T-bana Medborgarplatsen i Stockholm. Jag brukar gå dit en sväng när jag är i Sverige bara för att kolla vad engelsmännen uppfattar som engelskt och vad de saknar utomlands. Det finns massa te, vinägerchips, Marmite och sånt. Trevlig affär :)

Monica sa...

Till Trillingnöten, tror jag sett Yogite på Willys av alla ställen:-) kan ha sett i syne men har för mig det.

FiaFideli sa...

Till Trillingnöten: Yogi te finns i många större ICA-butiker och i hälsokostbutiker.
Finns i ganska många smaker faktiskt.

Steel City Anna sa...

Sedär, Yogi te verkar vara en stor hit :)