tisdag 8 februari 2011

I ungdomen

Förra veckan trodde ju min läkare att jag var 20 år, och idag trodde en kollega samma sak. Så i ungdomlig upprymdhet letade jag fram mina gamla galna ögonskuggor som jag använde flitigt när jag var just 20, och sminkade mej vilt. Det är säkert livsfarligt att använda så gamla ögonskuggor, men jag är ju ung och oförståndig. Det är för övrigt ganska svårt att ta kort på sina egna ögonlock, men förhoppningsvis syns mästerverket i neongult, rosa och turkos. Färgerna gjorde susen för humöret!

4 kommentarer:

Monica sa...

Oj vad häftigt:-) tänk jag känner igen din blick på det nedersta fotot, att det är du, fast inte så mycket syns. Tänker också på att du inga rynkor har och tänker då också att det är rätt rynkfritt i släkten, pappa (din morfar) hade inga som 90-åring ens. Och tänker och hör om en massa tjejer med alla rynkcremer av alla de sorter de börjar använda redan i 20-årsåldern, undrar om de påskyndar det hela? Och lika gör ju engelska tjejer tidigt så jag tror de studerar ditt ansikte och tänker på att du har persikohy:-) och då måste du vara 20:-)

Steel City Anna sa...

Jag har inget emot att få lite rynkor, men ibland är det bra att ha ganska fet hy, jag blir aldrig narig heller på vintern.

Trillingnöten sa...

Supersnygtt! Men du, nu kommer du bli blind, få gulsot, dåliga tänder och magkatarr. Gammalt smink du vet :p Men vad gör man inte för skönhet?

Steel City Anna sa...

Eller hur :) Det är iallafall dyra ögonskuggor från MakeUp Store som jag la pengar på när jag var ung och dum, haha, det är kanske mindre gifter i dyrt smink? Jag kan bara inte slänga dem, de är sånna fina minnen :)