tisdag 15 februari 2011

Ett brev

Om ett brev blir trasigt här i Englandet, då får man en sån här artig förklaring. Jag älskar England för just sånt! (En annan fundering: Hur kommer det sej att portot i Sverige är tre gånger så dyrt som i England? Jag skickade precis ett paket på ett kilo för 3 pund från England till Sverige, ca 35 kr, ganska billigt!) Och allting fanns kvar i brevet, bland annat den här Uggle-ringen ...

3 kommentarer:

Monica sa...

Oj så fin den är på ditt finger! Jag skickade för ett halvt kilo och det kostar 80 kronor som sagt och skulle de vara en millimeter över tre centimeter i tjocklek så läggs 12 kronor till det. Ett kilo kostar 150 kronor! Mot ditt 35 kronor, ja det undrar jag över också hur det kan vara sån skillnad. Det är ju liksom samma luft de passerar;-). Väldigt rart med ursäkten och ifall jag skulle komma på idén att ringa det numret så svarar någon omedelbart också. Har fått din avi idag:-).

Trillingnöten sa...

Jag fattar heller inte! Makens mamma skickar saker från NY ibland och det är bra mkt billigare än när jag skickar dit och inom Europa. Ofta är portot dyrare än själva innehållet!

Steel City Anna sa...

Det är verkligen konstigt med portot, vi får fråga Posten eller vad det nu heter nuförtiden :)