lördag 12 februari 2011

Schlagerkväll

Karamellkungengodis har jag fått tag på kvällen till ära - man köper godis i en stor kopp såhär, det tycker jag är lite fräckt. Jag har helt tagit över TV:n ikväll, maken ligger i sovrummet och lyssnar på Ipod.Nu är det pausunderhållning på gång, sen ska det bli kul att se vilka som går vidare. Jag tror inte att vi har hört årets vinnare ikväll, men Christian Waltz var himla bra!

7 kommentarer:

Monica sa...

Tittat också men det var väl så där, det är tråkigt allt jox runt omkring tycker jag fast där har säkert inte programledarna nåt att säga till om. Men det kunde vara lite roligare och festligare. Lite förvånad att Babsan inte fick nån mer chans. Finns en rädsla hos folk att han skulle ta sig vidare kanske? Tittade på ny engelsk serie sedan, intressant och bra, Downton Abbey! Också i ettan.

Ulrika sa...

Hej Anna!

Hur gör man för att se svensk tv på sin tv-apparat här i England? Har du en speciell parabol? Jag tittat på laptopen, men det är inte så bekvämt alltid...

Steel City Anna sa...

Hej Ulrika - Jag har en kabel kopplad till TV:n som jag sätter i laptopen så förs bilden över, plus en annan kabel som för över ljudet. Annars säger dom ju att det ska finnas Svt World men det vet jag inte hur man skaffar och jag har verkligen aldrig sett det nånsin på nåt hotell utomlands - jag undrar verkligen, vem har Svt World?

Mamma - ja, det var ganska tråkiga mellanakter och annat.

Ulrika sa...

Tack för tipset. Nu ska här inhandlas kablar minsann!

Nej SVT World har jag heller aldrig sett. Jag skickade efter information om det för ett antal år sen, men det verkade otroligt krångligt att skaffa, så det blev aldrig av...

Tack för hjälpen och tack för en trevlig blogg. Blir det någonsin flytt tillbaks till Sverige för dig förresten?

Steel City Anna sa...

Ulrika: Ja, det håller jag med om med Svt World, det verkar krångligt och ingen verkar ha det, trots att de själva på hemsidan beskriver det som nåt fantastiskt och också nämner det ganska ofta i diverse program ...

Lycka till med kablarna! Det gäller att få rätt kabel till rätt dator så om du har en laptop skulle jag ta med den, det brukar jag göra och säga 'hjälp mej' :)

Roligt att du uppskattar bloggen! Ja, Sverigeflytt, det lockar ibland, det finns i bakhuvudet men jag vet inte ... Det finns mycket jag både saknar och inte saknar med Sverige. Och så har jag ju en man att övertala :)

Ulrika sa...

Hihi jag tar med laptopen till affären och ser lite hjälplös ut. Ibland är det bra att vara blond! ;)

Steel City Anna sa...

Absolut, det ska man dra nytta av så ofta man kan :)