Saturday, 18 February 2017

Livat på bondgården

Killingarna har växt till sej och det är livat värre med ständigt stångande och skuttande. Bedårande är de med sina små horn och krumbukter. Om bara någon månad nu kommer lammen, ja det första är här redan. Ponnyn MoJo fortsätter sej att rulla sej i lera så att bonden skäms och måste sätta upp förklarande lappar, och en killing tycker att detta med att trängas under värmelampan är tjafs när man helt sonika kan sätta sej på sin getmamma och ha det varmt där.
4 comments:

Monica said...

Otroligt så söta de är! Och otroligt vilket bondliv det är i en storstad! Är helt fascinerad, vi har ju Skansen:-) men även om man åker bra långt från stan så finns inga djur och ni har dem nån kilometer från Stadshuset!

Kul med MoJo och att folk rapporterar så den stackars bonden måste förklara sig. Ja det är bra att de är uppmärksamma på både människa och djur:-)

Steel City Anna said...

Mamma: sa extremt sota, killingarna, sarskilt nu nar de stangas och leker. De ar tillrackligt stora for att saljas snart.

Bondlivet ar inte illa i city :)

Finns sa manga gamla hembygdsgardar i Sverige som inte anvands sa mkt, man skulle kunna ha djur och odlingar dar.

lenaiwales said...

Vilka fina djurbilder! Man blir nästan lite förälskad!
Hoppas du mår bättre idag och får en fin weekend!

Steel City Anna said...

Lena: ja, den lilla killingen som kom fram och brakte som man ser pa en narbild blev jag helt och haller kar i :) tack, detsamma till dej!