torsdag 9 februari 2017

Ett fint gammalt hus

Det här är en anrik gammal pub som förr hette Waggon and Horses. De senaste åren har det varit olika restauranger här, och de verkar ha svårt att överleva för det byts titt som tätt. Nu var det renovering på gång igen och nystart för ett nytt matställe. Glad att det fina huset får stå kvar iallafall.12 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, verkligen vackert .., alltsammans, väggar, tak och fönster!
Om uteplatsen ligger mot söder borde det vara härligt att sitta där vid borden och bara ha det gott.

Annika sa...

Det ser verkligen fint ut.
OCH mysigt.
Hoppas att det ska gå bra för det nya matstället!!

Nilla Matthews sa...

Engelsmännen är bra på att bevara gamla byggnader och de K-märker och sätter upp plakat så mycket det går. Bra, tycker jag, vi skulle ha varit mycket mer angelägna i Sverige! Tänk så många byggnader som har fått stryka på foten där och hela kvarter. Så har vi fått trista kontorshus i stället eller "kartong-byggnader för boende"! Så trist!

Har aldrig riktigt fattat hur de har kunnat hålla igång pubarna i traditionell mening så länge, för det har druckits mycket öl och annan sprit där. Sedan har man parkerat bilen utanför och kört hem rätt ofta "glada i hatten". Det har kanske blivit restriktivare nu, så då blir väl nästa steg öppnandet av restaurang.

Nilla Matthews sa...

De engelska pubarna har ju haft, och har väl många funktioner, ett ställe där man samlas, byter åsikt och lär känna varandra, kan äta lite enkel mat och ta ett glas för en billig penning. Så jag hoppas dessa härliga ställen inte försvinner. Tror de flesta har en nykter chaufför med sig som eventuellt kan köra när bilen är med, så som vi mestadels gör i Sverige.

Monica sa...

Så fint! Glad jag med att så många vackra hus bevaras och tas om hand. Det är inte lätt heller att driva företag och kunna leva på det, de får kämpa mycket som gör det. Hoppas många hittar hit.

Steel City Anna sa...

Mamma: ja, det vore roligt om det gick bra denna gang :)

Steel City Anna sa...

Elisabet: ja, sa fint allt tillsammans. Himla fina fonster :)

Steel City Anna sa...

Annika: jag far ga dit och prova det nar det oppnar! Sag mysigt ut redan :)

Steel City Anna sa...

Nilla: ja, de ar verkligen bra har pa att bevara historia och renoverar hellre an river. Gillar det jattemycket.

Ja, hur ska det ga for pubarna. Hoppas manga far vara kvar.

Steel City Anna sa...

Nilla: ja, sa ar det verkligen. Puben ar ett extra vardagsrum. Jag tycker folk ar ganska noga har med att ta taxi hem. Polisen har koll ocksa.

Marina sa...

Åh så mysigt!!

Steel City Anna sa...

Marina: ja, detta blir nog perfekt till varen :)