Friday, 17 February 2017

Vår i luften

Fortfarande är jag förkyld och hostar lite, men efter att ha sovit riktigt ordentligt igår och druckit inte mindre än 4 koppar starkt kaffe under förmiddagen och tidig eftermiddag kände jag mej för första gången sen i början av januari klar och pigg i huvudet. Jag hoppas på att kunna börja träna ordentligt igen nästa vecka. Ryggen har lidit av missad styrketräning. Även min gamla knäskada har börjat trilskas igen. Hållit mej någorlunda i form med stretchövningar som jag gjort ändå, genom hosta, maginfluensa och förkylningar ... Jag känner mej mer som 74 and 34 just nu. Idag hade jag iallafall en ledig dag och spenderade den med en vän, åt och fikade gott, och sen kikade jag på Homebase och Dunelm på lite grejer till trädgården. Idag kände jag nämligen att det var vår i luften. Vintern är helt och hållet över nu anser jag, måtte jag inte få äta upp det.

Så himla fina, och rea på rea ... Sugen, sugen.
Hur mycket vårblommor som helst. Hyacinter, julrosor, narcisser, primula ...
En del snödroppar har redan slagit ut.
Dunelm, så rolig affär.
Ibland behöver man ett berg med kycklngvingar, så är det bara. Det var så mörkt vid brasan på puben att jag var tvungen att ta ett fult kort med blixt. Halloumi är det också. Så gott.

4 comments:

Monica said...

Så söta möbler! Blir också intresserad men svårt att få hit:-). Det finns verkligen mycket fint hos er med det lilla extra, så roligt att möblera och fixa. Och härligt med alla vårblommor, fanns en hel del på torget här idag men var väldigt dyra. Väntar lite men köper kanske något/några bara och börjar med.

Steel City Anna said...

Mamma: Jag väntar lite till, men ser fram emot att rensa i krukorna och sätta lite nytt. Tulpaner kanske, det var så fint förra året.

Marina said...

Vårluft kan göra mycket gott för hälsan!

Steel City Anna said...

Marina: ja, bade kropp och sjal :)