tisdag 14 februari 2017

Hjärtans katt Idag är det ju Valentine's Day men jag ägnar dagens inlägg åt det som är allra närmast mitt hjärta, nämligen katter. Av katter blir man alltigenom glad och snäll och de är så särdeles kärleksfulla djur där de går och buffar, spinner och slingrar sej runt benen. De sprider frid runt sej när de sover och leenden när de jagar humlor vid en blommande buske. Romantik kan jag vara utan, men katter vill jag inte vara utan så länge jag lever.

Här har vi en stor bondgårdskatt som sover som Superman. En extremt snäll katt. Och tjock.
Här har vi min egen katt som har börjat vänta på att jag ska gå upp på mornarna, för att kunna krypa ner där jag just har legat. Hon buffar in hela eller halva huvudet under täcket och ibland ser jag henne inte förrän jag bäddar. Lite mer grått har hon fått i pälsen, den gamla damen.
Och äter man frukost i sängen, någonting med smör på, då är det en madame som vill vara med. Rostat bröd med smält smör får man äta med ögon i nacken, annars är där snart en tass och en lång rosa tunga i alltsammans.
Happy Valentine's Day hur ni än firar den!

11 kommentarer:

Nilla Matthews sa...

Önskar dig en fin Valentin-Dag! Lägg ner oron, det löser sig till det bästa!

Steel City Anna sa...

Nilla: detsamma! Ja du, det ar lattare sagt an gjort. Nya bud varje dag fran Home Office. Men man far vila ifran det ibland for att inte bli knapp :)

Ruta Ett sa...

Åh, dessa katter! En underbar film! Happy Valentine's Day!

Steel City Anna sa...

Ruta Ett: visst var det en sot film :) detsamma!

Annika sa...

Det är bra, Anna.
Idag ser vi till det fina och lugna i livet. Som katter.
Älskar katter, skulle så gärna vilja ha en själv, men det går inte pga allergier hos oss alla tre.
TYVÄRR.
Men fina och supergulliga är de.
Ha en fin Alla Hjärtans Dag nu!!

Steel City Anna sa...

Annika: ja, idag ska vi bara ta det lugnt och mysa med katten, äta en god middag och se en film :) trist med allergi! Det får bli youtubekatte för dej då :)

FREEDOMtravel sa...

Jag har aldrig haft katt, men gillar djur över huvud taget. (Jag har bland annat ridit och haft en massa smådjur som marsvin, kaniner och råttor ;)) Djur är sköna att ha omkring sig :)

Monica sa...

Verkar som kommentaren försvann, önskar er en fortsatt fin Alla Hjärtans Dag och kväll nu <3<3<3, mamma och pappa, och katter är för ljuvliga:-), så otroligt söta och fina.

Monica sa...

Nu är det tredje gången:-), puss och kram ♡♡♡, ett hjärta till er var:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: ja, vad konstigt, de kom nu :) Hoppas ni har en trevlig kväll :)

Steel City Anna sa...

Freedomtravel: Djur är hundra procent kärlek :)