söndag 23 september 2012

The small things in life

Är det något jag är kräsen med så är det val av kalender. Just nu har jag en illrosa istället för de tråkiga svarta företaget köper in. Nåt roligt ska man väl få ha. Jag har för mitt personliga liv dock efter moget övervägande och misstänksamhet övergått till att använda kalendern i min mobil - det är inte mycket till liv numera, det enda som jag egentligen behöver komma ihåg är sjukhusbesök, tandläkare och datum för räkningar. Meningslöst att ha en fin kalender till sånt. Annat var det på universitetet, "fest", kunde det stå. "Pub efter tenta". Namnet på en karl kanske. "Tjejmiddag". Those were the days.

Hursomhelst, på jobbet vill jag ha en riktig papperskalender att skriva ner allt i. Dessutom under alla oändliga telefonsamtal brukar jag klottra stjärnor, blommor och ansikten. Nu har jag hittat den perfekta kalendern för 2013: The Dodo-Pad. Kolla in den här sidan med mer fantastiska prylar. Gott om plats, tydliga datum och en hel sida att "doodla" på. Hurra!

2 kommentarer:

Monica sa...

Det var inte dåligt:-), där fanns det plats för mycket konstnärligt klotter, härligt med lite fina skrivgrejer, det fortsätter jag med, är kul att se varje ny termin fast det var ett tag sen man var student sist.

Steel City Anna sa...

Den här livar upp lite :)