söndag 2 september 2012

Härlig helg

Det här har utan tvekan varit den bästa helgen sen semestern i juni. Två dagar ledigt på raken. Ingen jour. Ingen influensa. Inte ens regn! Efter en mulen förmiddag strålade solen hela kvällen och det blev ungefär 25 grader varmt. Nästa vecka utlovas att bli likadan.

Igår hade jag spa i trädgården och badade länge, länge. Inga pipande telefoner som störde. Vi åt riktigt god mat och såg en film.
Späda morötter med smör, vitlöksspäckad lammstek och potatisskivor (ser ut som chips men riktigt så dekadenta är vi inte)
Mitt spa ...
Idag har maken sprungit the Great Yorkshire Run och jag har gått hela Sheffield Round Walk. Underbart med så mycket frisk luft! Sheffield är en så vacker stad. Nu väntar takeaway och tända ljus.


3 kommentarer:

Monica sa...

Åh så ljuvligt allt! Din lammstek är underbar, tittade just på fotona från juni här:-). Så vacker vy över Sheffield och mammahjärtat fylls av glädje av din/er fina helg som varit vilsam med millopp och milvandringar, vad det är skillnad mot annat, ger luft och syre och nya vyer. Och frisörsalongsägaren hade inte ett dumt förslag alls, köpa en liten bekväm lägenhet nånstans här och hyra ett hus i Sheffield som unga pensionärer,-), så skulle hon göra om hon var vi:-).

Steel City Anna sa...

Utsikten är från Meersbrook Park, vi får se till att komma dit nästa besök!

Steel City Anna sa...

It took me 6 hrs to do the walk :) No that is not what I meant :)