måndag 4 juni 2012

Sambandscentralen

Promenaden tidigt imorse. Till spiran i mitten gick jag, rätt genom skogen och gigantiska rhododendronbuskar. Fantastiskt vackert var det.
Ojdå ...
Pip pip pip pip ring ring ring riiiiing
Nyss hemkommen. Åkt en massa buss. Samtliga telefoner har ringt. Spiller i hetsen ut kaffe på ett av schemana. Äter ett kycklinglår. Tänker på att morgonen känns som en annan dag. Är tacksam för att jag gick den långa promenaden nerför och uppför kullarna. Lyssnar nu på drottningens jubileumskonsert från Buckingham Palace. Tom Jones sjunger en av de bästa låtarna i hela världen, fortfarande nästan lika stilig(t):



Det är fantastisk stämning. Stora delar av världens musikelit. Men bara negativa notiser i svensk press. Fy, så ful den är, den svenska avundsjukan.
The Brits know how to party!

5 kommentarer:

Monica sa...

Instämmer! Åh vad jag önskar jag kunde höra konserten här i kylan, Linda N (fast hon sa ju så mycket som inte stämde) men enligt henne ska den sändas 12 juni här, ska kolla upp det!
Tråkigt att höra att prins Philip blev inlagd för njurproblem idag och måste stanna på sjukhuset ett par dagar, var väldigt ledsen att drottningen blev själv i firandet, det står så i alla fall. Och visst var det kallt och väl tufft att stå där i timmar som de gjorde.

Trillingnöten sa...

OMG vad många telefon! Kan du hålla reda på vilken som ringer? :)

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: Nej! Jag sitter alltid och fingrar på allihopa ifall jag skulle missat nåt, man FÅR inte missa ett joursamtal och vilka signaler jag än hör tänker jag att det är nog jag som ringer. När jag blir pensionär ska jag inte ha nån telefon alls, bara en sån där larmknapp om halsen om jag skulle ramla och halvt slå ihjäl mej och nån kanske skulle bemöda sej att hjälpa till, det får vi se :) Förhoppningsvis finns det nån som har jour då för min skull.

Mamma: Ja, det var för mycket för dem i regnet. Drottningen var mycket cool igår på konserten, förvånad att hon orkar vara uppe så sent :) Hon hade handväskan med sej på scenen, som muminmamman.

Monica sa...

Ja väldigt bra liknelse, muminmamman, så är hon nog i den familjen.

Monica sa...

Konserten ska sändas här 12 juni kl 21, jättebra, det ser jag framemot, under tiden får vi nöja oss med den stjärnspäckade;-) konserten från Skansen 6 juni, med Svante Perssons orkester:-)))