onsdag 29 februari 2012

Skottdagen

Den extra, och sista dagen i februari är här och nu är det vår på riktigt. November-februari är de värsta månaderna tycker jag och nu är det bara en hel hop trevliga månader som väntar. Våren är min favoritårstid och den engelska våren med all blomsterprakt slår det mesta. Sommaren är inte lika vacker som den svenska, men då kommer jag besöka Östersjön och få det bästa av Sverige. Det är mycket att se fram emot!

De första nästan genomskinliga ljusgröna nya bladen är bland det vackraste jag vet, och jag väntar med spänning på den magnifika magnolian. Kanske blir det i mars varmt nog en eftermiddag för en pint i trädgården på Francis Newton. Vinterkappan är redan undanhängd och vårstädning på gång.

En liten tillbakablick på februari blir det ändå - en lång månad för att vara kort i år! Den startade med vackert väder, överraskade med plötslig snö och minusgrader så all körsbärsblom föll på marken och avslutades med vårvärme och mängder av snödroppar.







3 kommentarer:

Monica sa...

Härliga vårdagar att se framemot har vi och en vacker sommar:-), "den bästa tid är nu":-), plusgrader och sol, det är underbart det!

Saltistjejen sa...

Tycker inte du ska vara så hård mot din februari. Dina bilder visar ju en otroligt vacker månad!
:-)

Steel City Anna sa...

Saltistjejen: det har du rätt i, på det hela taget en fin månad men nu är jag glad att det snart är mars!

Mamma: Det gäller att njuta medan man kan :)