fredag 29 oktober 2010

Halloweenhysteri

Efter jobbet gick jag en liten shoppingtur och inhandlade flera julklappar i en nästan tom galleria. Väldigt skönt eftersom jag vet att imorgon kommer det vara rusning på stan eftersom det är både löningshelg och Halloween på gång. Imorgon ska jag försöka att bara ta det lugnt och få bort de sista sviterna av influensan, och försöka att inte oroa mej så särdeles över framtiden trots att finanskrisen har bitit riktigt hårt i vår sektor.

Förutom de tevliga julklapparna så såg jag en hel drös med utklädd kassapersonal i butikerna - jag vågade inte ta kort men skulle gärna ha velat gjort det. På Greggs hade två damer i övre medelåldern lila häxhattar, medan Wilkinsons personal hade allt från kaninöron till djävulshorn på huvudet. På McDonalds serverades jag av en ballerina i full tyllkjol och allting. Och på spårvagnen hem, hade konduktören Diana Ross peruk och massor med smycken över uniformen. Det var ganska uppiggande!

4 kommentarer:

Monica sa...

Skulle vara kul att få se något sådant här;-), väldigt uppiggande skulle det vara!

Steel City Anna sa...

Det skulle göra tanterna på Vivo lite gladare kanske ;)

Elisabet. sa...

Ja, jag är i alla fall glad att jag slipper stå i kassan med kaninöron på huvudet .. jag som aldrig ville vara lucia när jag yngre ,-)

Steel City Anna sa...

Damerna på Greggs, bageriet, spionerade jag på i smyg när de städade upp vid stängningsdags och hattarna ramlade i ögonen men dom tog ändå inte av sej dom - de måste ha fått stränga Halloweenorder från chefen :)

Spårvagnskonduktören var på gott humör dock :)