tisdag 14 februari 2017

Love knows no borders

Idag har min facebookfeed svämmats över av hashtaggen loveknowsnoborders med bilder eller videor på par och familjer där alla eller några har olika nationalitet, tillsammans med berättelser om hur man träffats, hur man ser på framtiden. Det var riktigt fint att se. Klicka här för massa härliga videor!



Vårt bidrag kommer här: Czech/German - Swedish - British/or just cat in general #LoveKnowsNoBorders


Annars är det riktigt kyligt fortfarande så fort mörkret kommer trots en solig dag och vi har kurat ihop oss framför TV:n med tända ljus, god middag och efterrätt.





4 kommentarer:

Monica sa...

Så fint! Och så vackert! Kärlek över alla gränser det kan inte ens någon som är lite trumpen, (hen måste veta som har gått över gränser i kärlek själv), eller någon som heter som den vackraste vårmånad ändra på! ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Steel City Anna sa...

Mamma: nej inte än iallafall :) men det var inte så länge sen ändå som det inte gick att gifta sej över klassgränser ens i vår del av världen. Många fler gränser träder fram nu tycker jag, och det verkar vara enklast att stanna på en plats hela livet. Jag hoppas att de yngre generationerna slåss för sina moderna rättigheter och inte låter surgubbar leda hela samhället tillbaka till medeltiden eller faktiskt ännu tidigare, ser likheter med långt tidigare civilisationer. På medeltiden var faktiskt handeln fri till exempel.

Elisabet. sa...

Men det allra bästa var ändå fotografiet intill katten!

Steel City Anna sa...

Elisabet: haha, jag tycker katten ar bast :)