fredag 27 januari 2017

Städning, handling, tofflorSista semesterdagen har ägnats åt att fixa och städa i vårt uterum, och det är såpass kallt just nu, särskilt i uterummet att det behövdes både tjocka strumpor och tofflor. I affären trängs påskpyntet med den kinesiska nyårsmaten. Lagat en massa mat och fyllt frysen inför nästa vecka och sen kollade jag på alla avsnitt av SVTs Juicebaren som faktiskt var riktigt bra. Skynda om ni vill kolla, bara en dag kvar!

Blev så mycket bättre. Skurade och möblerade om.

Här tänkte jag lite på Annikas inlägg om tofflor ...

6 kommentarer:

Monica sa...

Det blev ju bättre av att ta bort soffan där och ha fina bänken räcker ju. Jag tänker ofta på när jag fixar lite;-) att fönstren är ju ytterfönstren och den väggen yttervägg och så har ju grannarna än som inte byggt till något konservatorium, man är så direkt in i köket då, det känns så fint hos er med denna "förstuga". De var duktiga det äldre paret som planerade här, gjorde allt så bra och fint. Och nu vårdas det väl. Det gläder dem mycket har jag hört:-). Roligt med kinesiskt nyår att det uppmärksammas, ja så är det annorlunda mot här och fick lite påsklängtan:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: jag är nöjd, det tog sin tid men nu känns det som ett extrarum om än ett kallt sådant :) Snart kommer våren!

Ruta Ett sa...

Ser sååå mysigt ut!
Nu har jag lyssnat på 3 avsnitt av The Cold Swedish Winter och de var roliga. Trevliga sällskap på promenaden.
Jag ska tipsa sonen i London, som förgöves försökt lära jobbarkompisarna det här med skål, snapsvisor och Små Grodorna!
Tack för tipset!

Steel City Anna sa...

Ruta ett: tack! Jag ska lyssna på det senaste avsnittet nu tänkte jag. Roligt med svenska skådespelare också och att de pratar såpass mycket svenska.

Anne-Marie sa...

Härligt när man får saker och ting gjorda och blir nöjd.
Tofflor är ett måste och mina är riktigt varma fleecetofflor.
Ser mysigt ut där i ert uterum.

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: ja, det ar sa sallan jag har tid att bara vara hemma och fixa. Tycker det ar ganska roligt att stada faktiskt :)