Sunday, 15 January 2017

En slags söndagsmiddag

Nästan som en brittisk Sunday Dinner blev detta, men lite annorlunda med små bakade potatisar och inga Yorkshire puddings. Nåt som är så himla gott och som jag aldrig ätit i Sverige är Colcannon, potatismos med kål. Kycklingen rostade jag i ugn på en bädd av örter och allt kött som blev över gjorde jag en god pastasås av dagen efter med grädde, paprika, rödlök och tomater.



8 comments:

lenaiwales said...

Oh, vad gott det ser ut!!! Potatismos med kål har jag ätit i Irland, gott.
Ha en fin dag!

Monica said...

Så gott det ser ut och hälsosamt!

Steel City Anna said...

Lena: det är väldigt gott med kål i moset, jag hade nog aldrig själv kommit på den idén. Tack detsamma!

Steel City Anna said...

Mamma: jag tror på sådan här gammaldags mat :)

Anne-Marie said...

Så gott det ser ut.
Potatismos med kål var något nytt för mig.
Synd att du bor så långt bort. :)

Steel City Anna said...

Anne-Marie: haha ja, det är synd, blev mycket mat över också! :) jag älskar verkligen denna typ av mat.

My kids' Mom said...

Oj, nu blev jag hungrig!

Låter och ser så gott ut.

Mvh, Anneli

Steel City Anna said...

Anneli: tack! Det var valdigt gott och far nog bli nat liknande idag :)