onsdag 28 november 2012

Hemmakväll

Fina blommor från maken. Det är en liten tradition numera, att alltid ha blommor på öppna spisen. Snart ska julpyntet tränga sej in dock!

5 kommentarer:

Karin sa...

Så fin han är din make! Gulligt att få blommor :) Nu smög jag in och kikade lite på din blogg mitt i mitt pluggande, lite kul får man ju ha. Inget bloggande har det varit på mig heller. Har inte hänt många gånger under mitt bloggande liv. Nåväl, ska försöka bestämma mig om jag ska betala för att fortsätta med blogspot eller ej... Livets svårigheter ;)
Ha en fin kväll!
/Karin

Monica sa...

Underbar tradition och maken din är duktig med blomköp, är alltid så fina blommor och härliga buketter.

Monica sa...

Och åh så glada vi är för alla paket som kom fram idag, Posten är fantastisk:-)! Tack tack Anna och käre måg:-)

Steel City Anna sa...

Karin: Han blir helt upprörd om det inte står några blommor där :) Jag gillar blogspot, vill inte byta men visst är det irriterande att man måste betala för fler foton.

Mamma: Din låda kom idag :)

Monica sa...

Åh vilken fröjd och lycka, blir glad uppriktigt att Posten här och hos dig fungerar så bra:-). Så kul att följa, igårkväll kvart över tio sorterades den rätt i Manchester och for iväg till Sheffield, natt måste det varit och sedan till rätt postkontor där till morgonen och sedan på det bärs den ut av postfolket. Det är ju fantastiskt alltsammans:-)