lördag 10 november 2012

Havet, havet

Ganska söta duvor äter upp smulorna från min frukost. Lite väl kaxiga är de efter ett tag, de bryr sej inte ens om när jag viftar med armarna och säger schas. Men till slut flaxar de iväg. Femte dagen blir ännu en stranddag. Jag älskar havet, kommer på mej själv med att skratta av lycka när en riktigt hög våg kommer emot mej. Maken tycker att det är lite läskigt med vågorna och joggar hellre i strandkanten, ibland uppochned.






8 kommentarer:

Elisabet. sa...

Nej, men nu måste jag HELT omvädera allt jag tidigare tänkt om Lanzarote - om jag nu har tänkt nånting alls -!

Vilket hav!
Och vilken vacker grön färg på balkongräcket!

Underbara bilder du bjuder oss på, Anna!

Monica sa...

Så helt ljuvligt underbart! Vilken gymnast till måg vi har, stiligt! Åh allt solglitter, det är härligt härligt! Underbart vackra foton, såå fina. Vackra moln, öar, båtar, färger, helt fantastiskt. Duvorna är de en annan sort än de kluckande här:-), ser söta ut. Så roligt att du fotat så mycket med finess, så roligt för oss. Puss från grågråa regnvåta kala kalla blåsiga Sverige med toppenglada människor;-))

Saltistjejen sa...

Ååå vilkka bildet! Nu längtar jag bort....
Julmust dessutom! Vilken bonus! :-)
Kram!

Steel City Anna sa...

Eisabet: Alla hus är vita och dörrar, staket och fönster mörkgröna, förutom möjligen i Arrecife där det fanns ett och annat höghus. Fint tycker jag!

Mamma: Fanns mycket duvor, måsar och någon ovanlig småfågel som aldrig fastnade på bild, lik en gråsparv men med starkare färger.

Saltistjejen: Julmust på stranden var en hit! :)

Steel City Anna sa...

Mamma: En kanariebuskskvätta kan det ha varit :)

Monica sa...

Ja det kan det vara, den är rödlistad enligt ett engelskt system i fågelforskarvärlden, NT, Near Threatened. Släkt med flugsnappare men har färg, väldigt fin. Du får fota den nästa gång:-). Och allt det lärde jag mig nyss:-), utvecklande med bloggliv;-).

Karin sa...

Så fantastiskt underbart och ljuvligt alla foton från resan är :) Riktigt skönt måste det ha vart att komma dit nu mitt på hösten när det är kallt och ruggigt. Komma ifrån en stund och bara ha det gott! Så kul att du visar så fina bilder. Såg att Ikea har julmust! Måste dit och kika. Köpte en på totallyswedish i London. De har förresten websida också, ifall du inte visste!

Steel City Anna sa...

Karin: Det var verkligen precis vad vi behövde! Hösten har dock varit ovanligt fin här i England också tycker jag med mycket sol! Två år sen nu sen jag drack "riktig" julmust så jag har inget att jämföra med men tycker Ikeas är helt OK. Kan man beställa från websidan?