måndag 28 maj 2012

Önskerubrik 6 "Vem skulle spela mej i filmen om mitt liv"

En rolig önskerubruk att fundera på, från Trillingnöten. Min första ingivelse var Helena Bergström. Hon är rakt på sak, känslosam, skrattar mycket, fast så lika är vi kanske inte utseendemässigt. Men det kan man fixa säkert. Och hon får inte gråtsnora. Om Helena inte vill så kanske min agent kunde fråga Ulla Skoog. Jag känner mej ofta som henne i sketchen från Yrrol när de har möte inför chefens födelsedag.



Nästa fråga är ju vad filmen om mitt liv egentligen skulle handla om. Det skulle bli en ganska långtråkig film om när jag pratar i tre telefoner samtidigt vid mitt skrivbord på kontoret, väntar på bussen i ösregn, äter salta pinnar framför datorn i soffan och sitter och drömmer om pensionen på en sten i skogen. Men Helena kommer kanske på något att piffa upp storyn med.




5 kommentarer:

Monica sa...

Du har hunnit mycket i ditt liv och gjort fantastiskt mycket, S frågade: fyller Anna bara 30? Och då var det just med tanke på att du varit med om så mycket, sen att du ser ut som en arton-åring, det är en annan sak, tror det blir bra vilken som av de skådespelarna:-)

Steel City Anna sa...

Jag ser inte ut som 18-åring idag kan jag lova, med förkylning och röda fläckar av solbränna där jag inte bar på någon väska igår som skymde ...

Monica sa...

Inte så bra med förkylning på allt annat, kommer av stressen, kroppen säger sitt nu. Sköt om dig så mycket du kan ändå, vet att det inte är lätt något att hinna med.

Trillingnöten sa...

Helena Bergström tycker jag är totalt underskattad som skådespelerska! Kolla bara på mellon. Så himla kul!!

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: Jag gillar alla Helenas filmer tror jag :)