söndag 6 maj 2012

Så blev det kväller

En snuvig och grå dag idag men många flyttlådor blev uppackade. Maken handlade pizza och en lampa till mej och under den korta tiden han var borta blev köket färdigt och allting på plats i lådorna. Han blev väldigt imponerad. Jag har skrotat runt i raggsockor och nattlinne mest hela dagen och det känns som åratal sen jag hade en sådan dag. Minst en vecka till skulle jag kunna stanna inne i detta tillstånd, jag känner att jag skulle vilja gå i ide en stund tills solen kommer fram åtminstone. Kolla på TV, sortera tidningar, läsa böcker. Jag kollar på TV hur länge som helst idag och ser hela filmen om Hulken till makens stora förvåning. Den var inte helt dålig. Intressanta tankegångar bakom allt det gröna våldet. En av mina favoritböcker är faktiskt Frankenstein. Maken förlorar intresset första gången Hulken blir grön och tittar på en tjeckisk film från 60-talet i sitt rum. Alla var nöjda.

3 kommentarer:

Monica sa...

Hulken har jag missat:-). Väldigt bra att vara effektiv för man får så mycket gjort men glöm inte att vila också!

annannan sa...

Det där är som jag och P, fast tvärtom. Det där med filmen alltså, och raggsockorna också, inte köksröjandet, det är jag som gör sånt.

Men b-filmer av alla monsterslag, det är hans specialitet, medan jag sympatiserar starkt med tjeckisk sextiotalsfilm som idé.

Steel City Anna sa...

Mamma: Jag vilar effektivt :)

Annannan: Gamla tjeckiska filmer är just ofta bättre som ide än när man tvingas titta på dem :)