tisdag 8 maj 2012

No longer the local pub

Adjö, kära favoritpub. Visst kommer jag att besöka den då och då nu också, men inte lika ofta som förr, när den låg på väg hem från jobbet. Sheffields mysigaste med godast pubmat.



4 kommentarer:

Monica sa...

Minns jag föll pladask av entusiasm första besöket och undrade: är det här en Pub? Den har ju en annan historia och så spännande att det görs en Pub för alla i den vackra miljön. Att sitta i ett av burspråken är underbart, lugnt, vackert och avskilt, man tror man sitter hemma tills maten kommer:-) och tills servitören kommer och frågar om vi är nöjda:-). Vi får gå dit tillsammans nästa gång och du och maken hoppas jag hinner ett besök ibland.

Steel City Anna sa...

Nu har vi en trevlig pub på hörnet också :)

annannan sa...

Pubmat är underskattat, rent internationellt sett alltså. När jag är på tjänsteresa på de där öarna är det alltid någon lunch eller kväll som jag är ensam, och då vill jag väldigt gärna äta en jacket potatoe med coleslaw (OK, det är pubmat för en hälsomedveten halvvegetarian!) och dricka en halfpint när jag är i England. Man vet vad man får, om puben ser trevlig ut, inbillar jag mig i alla fall.

Steel City Anna sa...

Bakpotatisarna här brukar vara gigantiska och fluffiga, gott tycker jag med som älskar kött annars och brukar äta Mixed grill på puben med korv, gammon, lammkotlett och biff på en gång :) Puben är så avslappnad, det gillar jag mycket, och man kan gömma sej i ett hörn och vara ifred.