tisdag 19 februari 2013

Man lär sej nåt nytt varje dag

Inte trodde jag att jag skulle hitta svenska fiskar i den lilla affär som specialiserar sej på amerikanskt godis i Sheffield. Malaco exporterar dessa till USA och så har alltså den här affären tagit hem dem. De var väldigt goda, men jag saknade saltlakritsfisken! Här kan man läsa mera. Det står att man kan köpa dem på IKEA i Sverige, kan man det?


4 kommentarer:

Monica sa...

*skratt*, vi får åka och se efter, vilken överraskning och så kan man undra att just de går på export. Kul!

Anonym sa...

Man har kunnat göra det tidigare i alla fall, vet inte hur det är nu. Men jag tycker också att de kunde stoppat ner några saltisar i påsen.

Trillingnöten sa...

Ja, de där finns i alla affärer i USA :) Riktigt gott måste jag säga. Och just att de heter Swedish fish är ju fantastiskt. Jag har inte sett dem på IKEA i USA, antagligen eftersom de säljs överallt här...och England kan jag ju inte uttala mig om!

Steel City Anna sa...

Mamma: De var väldigt goda fast tycker nog att de var lite sötare än svesnka svenska fiskar.

Skullalundanna: Kul! Undrar varför det inte finns lakrits med.

Trillingnöten: Jag gillar att det står "a fat free food" som om man skulle leta efter nåt slags smalgodis :) Lite som att skriva äggfri lök, typ. Undrar varför man säljer svenska fiskar på svenska Ikea när man kan köpa vanliga svenska fiskar överallt :) Har aldrig sett dem i England på Ikea.