söndag 24 februari 2013

Den romantiska muggen

Mamma ville hemskt gärna se hur Valentin-gåvan från maken ser ut. Den får jag kaffe i varje morgon. Solig och fin är den! Den som gillar apelsiner i det här huset är för övrigt min man, han äter nog en fem om dagen och är helt tvärsäker på att det är därför han aldrig blir förkyld.




4 kommentarer:

Monica sa...

Åh var den så där fin:-) och åh vad allt matchar i ditt fina engelska kök! Härlig färgkomposition visar du, mycket konstnärlig! Och så fint med orange inuti frukostmuggen, blir så glad av den färgen och nu tänker jag på din makes frukostbrickor, så gulligt och vackert av honom att komma med en sådan till mig med, då tänkte jag att det här har han ju verkligen inte tid med när han knackade på dörren och sa att jag ställer den här maminka,men jag försökte kompensera med annat piff och pyssel förstås så gott jag kunde;-)

Monica sa...

Och jag tror som käre maken din, att han har rätt. Det är färskvara i C-vitamin, när jag och kollegor kollat C-vitaminhalten hos oss själva någon gång så finns den där från dag till dag om vi fyller på, den försvinner alltså från dag till dag och det är säkert bättre med vitaminer naturella än förpackade i små piller. Folk tar ju jättemängder men kroppen tar upp en dagsdos och resten rinner ut och så är det viktigt att det fylls på som sagt varje dag. D-vitamin är viktigt också. Och lite annat som vi vet;-)

Monica sa...

Jag menar att folk tar jättemängder med piller som bara rinner ut. Det är helt annorlunda med äkta var, det tas upp av kroppen och fördelas dit de ska, till immunsystem och hud bl a, så ät och pressa på:-), vi gör lika här.

Anonym sa...

Vilken fin mugg!
Färgen inuti är ju en vitaminkick bara den.