fredag 11 november 2011

Vardagsdramatik

Igår kväll strosade jag runt i godan ro på TK Maxx och tittade på julpynt - åh vad det fanns mycket fint! Helt plötsligt ringer ett öronbedövande alarm och hela affären får utrymmas. Folk gick ut väldigt motvilligt eftersom de hade allehanda fynd i korgarna. Snart fick vi gå in igen. Intressant var det att iaktta den lilla samlingen utanför affären som alla hade detta gemensamt att vi gillar att fynda i denna affär. Damer i päls. Ett gäng japanska studenter. Unga tjejkompisar. Undrar om det var fler som tittade på julpynt!

5 kommentarer:

Monica sa...

Sådana avbrott vill man inte veta av när man tittar på julpynt:-), vi var ikväll i Tumba och veckohandlade kan man säga, jag tog kort på allt innan inplockning, kanske vi kan ta del av varandras vanor och visa på bloggarna;-). I Tumba var det väldigt fint julpyntat med vackra jättekransar, de åkte tyvärr ned redan av ungdomar som stökade och alldeles otroligt stökigt har det blivit där med stora gäng drivande i garaget och i centrum. Jag kommer aldrig mer gå ut till bilen i mörker där. Och prisar alla monitorer och kameraövervakning som finns i England. Och att det är fler vuxna ute bland ungdomen och vakter som säger till.

Steel City Anna sa...

Här gick det lugnt och städat till :)

Monica sa...

PS Sett:-), vad fint du gjort allt redan, otroligt vackert! Och lilla sjön, är den i er trädgård eller i parken intill? Åh vilken lycka att flytta in här:-), ni har varit så duktiga, glöm inte att ta en vilodag bara!

Trillingnöten sa...

What liksom? Att de vågar avbryta en julhandling?? Fattar nada... :p

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: Eller hur, hur bara kan de :) Majoriteten verkade beredda att trotsa eventuell eld för att försvara sina fynd ...