torsdag 10 november 2011

Omringad

Väderprognosen den här veckan är: White clouds. Grey clouds. White clouds. Grey clouds. Drizzle. Heavy rain. Men det gör varken från eller till. Jag har fullt upp inne. Helt omringad av lådor, kartonger, väskor, säckar och påsar. Men det går framåt, sakta men säkert. Adventsljusstaken var bland det första jag packade. Det ska bli så kul att julpynta i år!



5 kommentarer:

Monica sa...

Puh, tänk att det ryms så mycket grejer i ett hem och jag har blivit påmind om min flytt från Uppsala, alla avsked och avslut på en lång tid på Akademiska sjukhuset en fredag, bröllop på lördag, vårt alltså, flytt till stockholmsk söderort på måndag, tisdag började jag min första dag på Immunologen på Huddinge sjukhus, när flyttkillarna körde förbi så sa de: ska du verkligen arbeta här?;-), jag ringde professorn på avdelningen som anställt mig och fick prata med en mellanchef och jag undrade om jag kunde komma en dag senare än tisdag för att komma i ordning lite, men nej, det var helt omöjligt, där har ingen varit klok någonsin, det tänker jag också på och en del annat:-). Och hur tänkte jag egentligen när jag gjorde detta?;-) allt nytt på en gång. Men snart är ni i ordning med det nya som är så vackert och du hinner julpynta där, kan se den vackra granen framför mig redan:-)

Steel City Anna sa...

En sak i taget :) Nån gång måste de ju ta slut!

annannan sa...

"White clouds" är ett väldigt bra uttryck, för det är ju just vad det är. Och enkelt och bra för oss lekmän att förstå. Mina andra språk har inte den termen, och jag upptäckte den tack vare BBCs väderservice on-line som jag alltid konsulterar innan jag ska åka någonstans. I morgon ska det till exempel bli light rainshowers i Lissabon, vet jag, för jag ska dit.

God flytt på er!

Saltistjejen sa...

Hahaha vad rolig du är!!!!!!
Men jag förstår att det blir roligt med pyntet iår!

Steel City Anna sa...

Annannan: Det har jag inte tänkt på men det är ju sant, bättre än mulet som vi säger. Britterna har ett aldrig sinande förråd av väderbeskrivningar :)

Saltistjejen: Jag är mycket exalterad över pyntet :)