söndag 27 november 2011

Grön advent

Att det är grönt i England är inte så konstigt, men att det är grönt i Skandinavien är lite lurt. Vi får väl se hur det bir med snön iår! Jag slipper den gärna.
Jag hittar inga tillräckligt tjocka ljus till min adventsljusstake så det får bli en gammal bild och lite julpynt från granen, för den är minsann redan uppe! Ska det hinna sjunka in att det är jul får man börja i tid.

Innan pyntet, emedan upprullande av små ihopsnodda julgransljus och funderingar över varför jag inte lade undan dem snyggt och ordentligt förra julen istället för att trycka ihop dem i kartongen ...


3 kommentarer:

Monica sa...

Härliga fönster du har men de var fina de i förra lägenheten också med djupet men här syns att det finns ännu mer yta, så fina och roliga pynt i granen, åh vad spännande att se allt;-), härlig advent trots jobbardag!

Saltistjejen sa...

Mysigt!!!! Vi har ingen gran än men den kommer. Vill dock inte köpa den för tidigt för då hinner den bli helt vissen till jul hahaha!
Snö skulle jag dock gärna ha lite. iallafall rätt snart. Här är sååå milt nu. Har haft runt 17 grader i helgen. Jag har så svårt att hitta adventskstämning och känsla när det känns mer som maj än snart december ute. ;-)
Kramar!!

Steel City Anna sa...

Mamma: det är väldigt ljust och fint!

Saltistjejen: Min gran är en evighetsgran :) Jag hade riktig gran en jul för två år sen och hittade fortfarande barr fran den under flyttstädningen. Aldrig mer :) Idag kom den första frosten i norra England, så snart smäller det nog till med is och snö.