fredag 17 september 2010

Uppe i varv

Engelsk frukost - mascara - välja en trevlig scarf - ha personalmöte - långlunch - göra schema - kundmöte - förbereda för måndagens möte - bli förkyld - gå hem i lätt duggregn - diska - lägga i en maskin tvätt - laga mat - storhandla - en kopp te - fotbad och Flickan med pärlörhänge - och efter det, lite grann, har jag lugnat ner mej. Då tar maken fram den här helt underbara tjeckiska 70-talsspelet 'Človeče, Nezlob Se' (älskar bilden), som är helt enkelt, Fia med knuff fast med något andra regler och eftersom vi inte kan komma överens spelar vi en gång med hans regler och en gång med mina. I sann demokratisk anda.

2 kommentarer:

Monica sa...

Låter trevligt med tjeckiskt Fia:-) och nu tror jag att jag vill ha en kopp te med fast timmen är sen:-). De där förkylningarna gillar jag inte, de kommer för ofta och tröttar. Hoppas det går över snabbt denna gång! Puss hjärtat <3<3<3

Elisabet. sa...

Tur att någon människa uppdaterar .-) Jag kan inte sova .., det är storm ute och det känns ibland som om vi bor en meter från havet och detta vore relingen på en båt.

Då känns det tryggt att gå en trappa ner .., sätta sig vid datorn och hälsa på hos bloggvännerna.