måndag 19 oktober 2015

Kissen

Det är mycket fokus på filtar nu hos kissen, hon provar alla och gräver små gropar i dem. Det märks att det är kyligare både inne och ute. Helst ska det ligga en människa under filten också så det blir extra varmt för gamla katter. Älskar att titta på henne när hon ligger såhär och tänker på någonting hemligt.





Gott med en slurk vatten då och då. Hon har vattenskålar i alla rum.

11 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Åh, dessa katter och filtar! Jag undrar så vad de tänker på i "filtlägena". De ser ut som om de vet nåt om en, som man själv inte har en aning om!

Elisabet. sa...

Det är som att se pElle ....

Steel City Anna sa...

Ruta ett: tror de har en hel del i huvudet :)

Elisabet: de är lika! Jag älskar svartvita katter. Senaste tiden har hon varit så trött, så trött. Jag tänker att nu är det sista versen. Men så imorse hoppade hon högt upp i en hylla, spanande på en solreflex och gjorde till och med ett litet utfall att fånga den, ganska elegant.

Monica sa...

Lilla finaste kissen.

Steel City Anna sa...

Mamma: hon ar sa sot och nojd med allt sallskap i helgen :)

Annika sa...

SÅ gullig!
Och det är så mysigt då katter gonar in sig o filtar, värme och mjukhet. Skulle önska att vi kunde ha en katt, men vi är allergiska, tyvärr.
Mysig helg ni har haft. Älskar sådana där helger då man äter gott, för ngn utflykt och sen bara gör ngt trevligt hemma + äter gott, förstås.

Steel City Anna sa...

Annika: katter ar verkligen mysiga och man blir lugn sjalv nar man ser en katt som latar sej. En nakenkatt kanske funkar :)

Det ar absolut skont att inte ha nagra planer ibland och vara inne. Men ar det sol sa maste jag ut :)

Ulrika sa...

Gullegumman! Hon är såå fin!

Steel City Anna sa...

Ulrika: kan bara halla med :)

Rebekah M sa...

Så fin hon är! Och det stämmer verkligen, att de ser ut att tänka på något hemligt. När de viker ihop framtassarna ser de ut som en sfinx. :)

Steel City Anna sa...

Rebekah: ja, sfinx-posen undviker min katt eftersom hon vet att jag gillar att kolla hur långa hennes klor blivit :) viker in tassarna under magen på en halv sekund så fort jag kommer :)