söndag 4 oktober 2015

Low Bradfield

En liten by norr om Sheffield. Det är så vackert! Jag har åkt förbi många gånger och nu äntligen stannande jag till. Det finns en enda affär ... Utsikt. Får, skog och en stolthet över att Tour de France åkte igenom här. Gula cyklar överallt.






5 kommentarer:

Marina sa...

Visst är de mysiga de där små byarna...men jag får väl erkänna att det räcker med att besöka dem och tycka de är mysiga, tror igen jag skulle vilja bo där...

Steel City Anna sa...

Marina: det är mycket närmre än vad man anar in till city. Bästa av två världar verkligen. Som tur är många andra som vill bo här och ganska dyrt :) det enda som skulle oroa mej är vintern om det kommer snö. Då är man nog ganska fast.

Monica sa...

Så fint! Och kul att de har cyklarna så och roligt att den tävlingen gick genom Sheffield. Ja som sagt när den där vintern kommer under 2-3 veckor gäller att grannarna hjälps åt att skotta gatorna och sanda och det gör de ju har jag sett, annars är det ju bara att hoppa på bussen eller spårvagnen in till City, fast det vet ju många så vi har nog inte råd att köpa där, inte ens med våra Stockholmsvinster;-)

Steel City Anna sa...

Mamma: kanske en liten, liten stuga :) backarna ar extremt branta, som stup, forstar att det maste varit jobbigt att cykla har!

Monica sa...

Ja det blev en utmaning för de världscyklisterna, och kanske en liten liten stuga då;-)