onsdag 7 oktober 2015

Efter regn kommer solsken

Dagen började med regn och åter regn, det regnade så att man började tro att det aldrig skulle sluta. Jag gick motvilligt till gymmet och uträttade lite andra småtråkiga ärenden, blanketter som skulle postas, handlade mat till katten hos veterinären, städade lite. Så plötsligt bröt solens strålar fram och det blev ett par fina timmar innan mörkret föll. Jag älskar att jag från vårt hus kan gå i vilken riktning som helst och finna något roligt eller vackert. Följa River Sheaf ner till antikhandlarna eller uppåt mot den fina parken Millhouses Park. Ner i dalen mot city eller uppför den höga kullen och då kunna skymta Peak Districts kullar där i fjärran. Tänk att jag är så lyckligt lottad! Bra motion för benen blir det också av alla backar. Helt underbart med lite sol innan det blir en lång dag inne imorgon med jobb och sedan sjukhusbesök. Ska bli skönt när den dagen är över!

Så var det bara sex blad kvar ... Det har blåst ordentligt idag.

Nationalparken Peak District anas.


Strax innan solen gick ned.
Grannkatten spanade från taket när jag kom hem. Han hade något otalt med sin bror som är en extremt stor och tjock kisse. Denne satt vid min dörr och glodde tillbaka.

2 kommentarer:

Monica sa...

Åh så vackert det är! Och som du säger, i alla väderstreck, bara att välja beroende på vad som ska göras eller vad du känner för:-), underbart är det!

Steel City Anna sa...

Mamma: det är verkligen något jag skulle sakna om vi skulle flytta. Tillgängligheten och tryggheten.