tisdag 21 oktober 2008

Dator pa sned

En till sjuklig dag framfor engelsk TV -
Hem till Garden, Morden i Midsomer, och Ricki Lake artade talkshows. Det e vad som erbjuds.
For att ytterligare battra pa mitt humor lyfte nagon i den har familjen laptopen i skarmen sa att den gangade ur och blev helt sned. Trots detta fungerar datorn men jag maste sitta pa golvet for att fa ratt vinkel med ljuset. Underbart verkligen. Nej, jag ar inte sur!

Jag har ocksa last engelska jultidningar och kommit pa fler saker som engelsman gor, angaende jul och annat.

Engelska bussar har bara en dorr, sa att nar man ska ga av och bussen ar full far man hoppa pa, under och over folk. En gang stallde detta till det sa att en kille fastnade i en tants burka, och enorm genans utbrot medan burkan virvlade ut sej och satt fast i killens dragkedja. Svenska bussar ar man ocksa van vid att dom stannar bara man star vid kanten och ser forvantansfull ut med busskort redo, eller hur? har maste man vinka till bussen. Busshallplatser befinner sej heller aldrig mittemot varandra sa att det dar med att aka hem igen kan bli svart. Planering nodvandig. Engelsman tycker ocksa att det dar med synliga gatunamn ar overskattat. Daremot ar dom valdigt hjalpsamma (men virriga) om man fragar om vagen, eller bara star o glor pa en karta.

I England har man fula hemgjorda flirtkulealvor i julgranstoppen.

Dom ater Mince Pies hela tiden fram till jul. Ja det e inte kottfars men ser ut som det! Det ar en brun och sot sorja av plommon och russin i en liten paj. Jag trodde lange att det var kottfars, inget forvanar mej langre.

Nu maste jag vila igen, jag ar helt invalid.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! Det här är säker underhållning :)

Såväl sjuksyrran som busshistorien är klockren. Det e helt sjukt att man måste vinka till bussen. Innan jag fattade det stod jag bara och såg dum ut varje gång bussen åkte förbi. Sen är man ju sådär lagomt försiktigt svensk och tycker att det är liiite pinsamt och stå och vifta med armarna åt bussen. Men vad gör man inte...

Anonym sa...

Glömde skriva mitt namn men du fattar säkert att det är Sare da!