Saturday, 15 October 2016

Tre elefanter i Meadowhall

Gigantiska shopping-gallerian Meadowhall fick ett oväntat besök av mej som oftast undviker detta ställe (jag sällar mej ju äldre jag blir till dem som kallar stället Meadowhell). För elefanternas skull var jag ju tvungen att åka dit eftersom tre stycken fina skapelser fanns här. Jag tror att många missar dessa eftersom de stod utanför själva gallerian. Synd i så fall.

Denna elefant är designad av den kända illustratören och barnboksförfattaren Lydia Monks. "But Where is the Ladybird?" heter den.
Gulliga detaljer!

En fin insamlingsbössa till välgörenhet inne i gallerian

Den här elefanten har Star Wars-tema.En skulptur som hyllar områdets forna stålarbetare fanns här redan.

Vid floden finns elefanten "Stampeding Elegance".

Vacker i kvällssolen.
Hon hyllar Sheffields musik. Pulp, Human League, Arctic Monkeys och Cabaret Voltaire kommer till exempel härifrån.

3 comments:

Monica said...

Jag tycker att det är ett väldigt fint ställe:-), för att vara en jättegalleria är den väldigt vacker både på insidan och utsidan, så glad när du första gången visade att man kunde sitta ute och äta eller fika där i en trädgård vid floden, det är ovanligt för en galleria, de bygger ut nu och blir ännu större läste jag:-). Kanske det är ovanligt i min ålder att ta så långa pass:-), och liiite kanske jag känner av åldern numera:-), fast bara lite:-)

Steel City Anna said...

Mamma: du har ett helt annat intresse for shopping :) jag ar trots allt som gladast nar jag far sta i regnstall och pyssla om grisar en formiddag :)

Monica said...

*skratt*, ja där är vi lite olika, har lite svårt för grislukten:-)