onsdag 12 oktober 2016

En fjuttig tröst, men dock en tröst

Någonting positivt med att mörkret kryper närmare och förkortar dagarna är att man får se fler soluppgångar och solnedgångar. Vackra himlar. Men det är också det enda jag kan komma på som tröst. Blä för att gå till jobbet i mörkret och blä för att åka hem i det också.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara skybilder! Vilka färger och formationer!
Ha det bar trots mörkret!

Monica sa...

Väldigt vackert är det med ljuset, molnen och himlen! Mörkret som kom så snabbt är inte kul när man ska iväg eller hem. Men snart är det jul:-)

Steel City Anna sa...

Lena: det var en vacker kvall verkligen! Aker genom soluppgangen till jobbet nu ibland. Vackert. Men snart har inte solen gatt upp forran jag kommit fram!

Steel City Anna sa...

Mamma: det piggar upp valdigt med julen! Hoppas pa att fa ledigt nagon dag iallafall over julen. Ska prata om det i helgen.

Annika sa...

Ja, det tycker jag också. Fast, jag har ju inga problem med mörkret. Tycker det är så skönt, på ngt sätt.
Men vackra himlar gillas alltid.
Snart, snart kan du och jag börja frossa i julen. Som jag svarade dig på min blogg idag, det är samma här. Julen ligger i bakhåll tills Halloween är över, men sen bränner det till. Med besked. Ser dock att julen ligger väntar på affärerna, man ser att pyntet är lite framplockat i bakgrunden. Men så fort Halloween är över, då är det dags.
DÅ, Anna, då går vi ALL in!! ;-)

Steel City Anna sa...

Annika: haha ja, julpyntet ska det bli sa kul att ta fram! Jag har faktiskt redan kopt nagra grejer :)