onsdag 5 oktober 2016

Tin Lizzie

Denna hyllning till stålelefanten Lizzie var nästan coolast av alla tycker jag. Hon står utanför BBC Radio Sheffields byggnad och tack vare henne fick jag även se hur detta område rustats upp en del på sistone och att det nu finns en fin liten park vid floden.
Denna gamla pub är dock sej lik. Så glad för det! En del pubar gör sej bäst som så uråldriga som möjligt tycker jag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men så fin! Roligt när de rustar upp ställen som sett lite ruffiga ut. Det händer ju inte alltid här, tyvärr.
Har inte sett dina svar på Award, kommer de?

Steel City Anna sa...

Lena: nej, det ar verkligen ingenting man tar for givet! Kul att det blir ett trevligare forsta intryck av stan for alla dem som kommer med tag.

Det var mycket awards nar jag borjade blogga och de skickades fram och tillbaka. Det ar saklart kul att fa, men just den grejen att man ska valja ut bara vissa att skicka vidare till gillar jag inte riktigt. Tycker det ar roligare med inspiration och ideer som alla som har lust kan hoppa pa. Jag skulle forstas kunna svara bara pa fragorna, men det blir lite konstigt om jag sen inte staller nagra nya.

Annika sa...

Ja, det är toppen då man rustar upp gamla industriområden. Oftast blir det så snyggt också eftersom industrierna ofta är så genuint byggda.
Snyggt.

Steel City Anna sa...

Annika: ja, en del gamla fabriker fran 1800-talet ar snyggare och battre byggda an sant som byggs idag. Kul att det bevaras, ger historia och forankring i en stad.

Monica sa...

Ja så roligt att det blivit så upprustat här, tycker förstås det ska vara lite snyggt vid BBC:-) och det blev väldigt bra. Så fräscht också vid floden och nu satt ju folk här, var kul att se. Rusta upp gamla hus gediget byggda är så klokt. Och sen att spara något som ännu fungerar så det blir lite historia kvar.

Steel City Anna sa...

Mamma: ar glad att herd of sheffield forde oss hit :)