lördag 12 januari 2013

Just nu

Det har blivit riktigt kallt igen efter några milda veckor med de första blommorna på träden. Frost, minusgrader på nätterna och till och med prognoser om att snö är på väg. Imorgon natt ska den komma. En mardröm när man har jour och ansvarar för att inte bara man själv utan även alla andra ska komma till jobbet trots inställda bussar och omöjligt väglag utan vinterdäck. Jag hoppas det blir lite snöslask bara.

Det har varit en extremt lång vecka med alla ytterligheter av känslor och situationer man kan tänka sej. Dödsfall i familjen, svåra utmaningar på jobbet blandat med lyckade projekt, vårväder och mörka isande kvällar, inställda resor, ändrade planer, oväntade skrattanfall när man minst anar det och stor frustration i nästa ögonblick.

Just nu: Kallt inne, fleecepyjamas, fleecemorgonrock, Frasier på DVD, takeaway från East One och en trötthet som gör att jag är för trött för att lägga mej. Jag har läst att gamla människor kan behöva kaffe för att orka sova, det kanske vore något. Min amaryllis som jag köpte i början av november och som lovade att slå ut till jul har växt 2 decimeter och närapå slagit ut på de tre senaste dygnen. Min mest framträdande tanke är att jag undrar vilken färg den har. Det är konstigt hur hjärnan fungerar.


2 kommentarer:

Monica sa...

Nu hoppas jag du får sova gott! Denna vecka har varit och är turbulent och lång. Hoppas du får en mild vintervecka och sen att våren kommer direkt. Och en flygande låda:-)

Steel City Anna sa...

Det är vita moln just nu, kanske från Sverige :) Hoppas det inte snöar.