Hemmagjord prinsesstårta |
Lite lugnande pyssel - nyårskort till maken |
Inuti tårtan, massa hallon |
Min fantastiska dukning där jag har byggt stilleben, inredningstidingarna är välkomna |
Förrätten |
Entrecote med sparris, bearnaisessås och portobello mushroom |
Stilleben, ni förstår så jag har tänkt til med en nyårsklocka i mitten |
Väldigt fina fyrverkerier från London |
8 kommentarer:
Åh jag tror jag får dåndimpen så fint! Vilken härlig tårta och otroooligt vacker dukning med väldig finess. Är det siffran två som ramlar ned där på kortet också?:-). Tror Leva Bo och Härligt Hemma redan bokat datum:-), det tar detta som nästa nyårsreportage, de gör dem alltid ett år i förväg! Så vackert fyrverkeri! Väldigt vackert!
Tårtan ser otroligt god ut och maten underbar! Vad är det för nåt som ligger intill melonen med nåt strössel på och vad är det för sorts kakor där intill undrar jag när jag ser nymodigheter:-). Och så charmigt med ljuschampagneflaskorna, hade de inte på Hemköp här;-). Far din undrar: hur hinner Anna med allt? Fast du är inte som han är förklarade jag;-). Han tycker allt ser väldigt gott ut men har bara ätit Findus köttbullar idag så nu sätter han genast på kaffe när han ser detta och plockar fram goda praliner:-)
Mamma: Intill melonen med strössel är en ost med kryddor, och kakorna är lyxkex med örter och parmesan :)
Anna, tack för svar, är nog inget vi hittar här i vår huvudstad;-)
Vilka inbjudande matbilder, jag menar att det känns som om man blir inbjuden och jag önskar att jag vore där. God fortsättning önskas er!
SÅ mysigt och så GOTT!!
Önskar dig ett fint nytt år!
Kram!
Saltis: Räkor, lax och caviar är det godaste jag vet :) Gott nytt år!
Pappa: Det blev väldigt gott, är nästan förvånad själv :)
Yummy, what an amazing Christmas and New Year we had! Thank you very much! :)
Skicka en kommentar