tisdag 1 januari 2013

Gott nytt år!

Gårdagen kändes ganska lång. Spenderade förmiddagen i jobbtelefonen men sen lade sej lugnet och jag tittade på hela säsongen av nya Dallas, gjorde mej lite festfin och lagade mat. Sen hade vi en rofylld kväll, spelade spel, åt gott och tittade på nyårsraketerna från London. Idag har jag jobbat. En annan stämning idag än på juldagen, mycket mer folk ute även om det mesta är stängt. Det verkar vara den stora promenad-dagen. På väg till jobbet såg jag massvis av folk, hundar och till och med häst. Det är fantastiskt att Sheffield kan vara så lantligt.

Hemmagjord prinsesstårta
Lite lugnande pyssel - nyårskort till maken
Inuti tårtan, massa hallon
Min fantastiska dukning där jag har byggt stilleben, inredningstidingarna är välkomna

Förrätten
Entrecote med sparris, bearnaisessås och portobello mushroom
Stilleben, ni förstår så jag har tänkt til med en nyårsklocka i mitten

Väldigt fina fyrverkerier från London

8 kommentarer:

Monica sa...

Åh jag tror jag får dåndimpen så fint! Vilken härlig tårta och otroooligt vacker dukning med väldig finess. Är det siffran två som ramlar ned där på kortet också?:-). Tror Leva Bo och Härligt Hemma redan bokat datum:-), det tar detta som nästa nyårsreportage, de gör dem alltid ett år i förväg! Så vackert fyrverkeri! Väldigt vackert!

Monica sa...

Tårtan ser otroligt god ut och maten underbar! Vad är det för nåt som ligger intill melonen med nåt strössel på och vad är det för sorts kakor där intill undrar jag när jag ser nymodigheter:-). Och så charmigt med ljuschampagneflaskorna, hade de inte på Hemköp här;-). Far din undrar: hur hinner Anna med allt? Fast du är inte som han är förklarade jag;-). Han tycker allt ser väldigt gott ut men har bara ätit Findus köttbullar idag så nu sätter han genast på kaffe när han ser detta och plockar fram goda praliner:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: Intill melonen med strössel är en ost med kryddor, och kakorna är lyxkex med örter och parmesan :)

Monica sa...

Anna, tack för svar, är nog inget vi hittar här i vår huvudstad;-)

Pappa sa...

Vilka inbjudande matbilder, jag menar att det känns som om man blir inbjuden och jag önskar att jag vore där. God fortsättning önskas er!

Saltistjejen sa...

SÅ mysigt och så GOTT!!
Önskar dig ett fint nytt år!
Kram!

Steel City Anna sa...

Saltis: Räkor, lax och caviar är det godaste jag vet :) Gott nytt år!

Pappa: Det blev väldigt gott, är nästan förvånad själv :)

Anonym sa...

Yummy, what an amazing Christmas and New Year we had! Thank you very much! :)