måndag 14 januari 2013

Consumption is my only joy*

*Så hade någon klottrat utanför det gigantiska Tesco Extra vid the Wicker där folk handlat som galna innan jul. Min enda glädje är det inte, men roligt är det när man gör lite fynd. Jag kände för att skämma bort mej själv lite och shoppade loss på julklapps-presentkorten.

Hårklämmor, mycket söta. 2 pund på Primark.
Gose-sockor. Man kan aldrig få för många!
Halva priset på fin parfym. Jag provade massvis med parfymer, den här gillade jag verkligen. När jag sen gick på stan irriterade jag mej på att alla mäniskor luktade så starkt av alla möjliga dofter och jag började få migrän, fast sen kom jag på att det var jag själv. Det hade jag riktigt roligt åt.
Redo för alla hjärtans dag - hjärtepyjamas.
Snygg och praktisk klocka från Marks & Spencers.
Oemotståndlig blus, också M&S.

2 kommentarer:

Monica sa...

Oj vilken rolig stund! Att hitta så mycket fint! Det är stimulerande att bara titta i affärerna hos dig för det är överraskningar och oväntat på ett annat sätt än här. Och sen att handla det man ser passar en själv precis och hitta presenter till andra som du är så duktig på och "ser" direkt och det är minst lika roligt tycker jag också själv att ge någon annan. Pyjamasen är underbar! Undrar hur parfymen kommer ut ur den där häftiga flaskan gör jag också. Och er öppna spis älskar jag:-). Så skönt du fick den tiden en stund med alla jourtelefonerna "på fickan" i helgen men där är i city är du ju på närmare plats för den med. Och de sju dygnen avklarade än en gång, tack och lov! Och de sju dygnen här...

Steel City Anna sa...

Paket med andra fynd är postat :) Jag har använt not-blusen jättemycket, väldigt söt tycker jag :) Allt blev bra faktiskt. Nu får man nästan ha dubbla strumpor inne så sockorna behövs :)