lördag 3 september 2011

Is it that time of the year?

Reklamskyltar om julfester och julmenyer står nu utanför varenda pub. Snart är det dags för the Festive Season! (Snart är ett relativt begrepp).

8 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Jag längtar faktiskt. Till julen men också till att det tar en vändning igen till det bättre. Efter nyår går det mot ljusare tider. Jag tänker redan på vintern och hur jag ska överleva den: Tänk om man inte firade jul!?! jag skulle nog inte palla vintern då...

Mian sa...

Hmmm... Det känns lite väl tidigt att fundera på jul redan.
Här skall det bli +25 grader i morgon!
Möjligtvis kan jag tänka mig att fundera lite framåt mot den dag då ljuset vänder mot vår igen, några dagar före jul :-)

Monica sa...

Känner julförväntan, snart så:-)

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: Utan julen skulle ju nästan hela året sakna mening :) Vintern verkar ju bara bli värre och värre.

Mian: Här trängs Halloween- och julpynt i affärerna trots sommarvärme just idag. Det går snabbt här. Allra konstigast är det att julpyntet oftast tas bort innan det ens blivit jul, och ersätts av silvrigt nyårspynt sådär i mitten av december. I mellandagarna är det redan alla hjärtans dag i affärerna.

Mamma: Tomten från Jim Shore åker snart fram!

Monica sa...

Anna, den är helt underbar, där gjorde du verkligen ett kap:-). Häromdagen sa jag till far din: hade inte vi ett fint tomtepar? Fick inspiration när jag såg P Wahlgrens julfotografering till boken som kommer, hon hade en stor tomte med som alla skrattade åt och tyckte såg farlig ut:-). Och hittade vårt par, men nja, det är inte i Jim Shoreklass om man säger så, i Ellosklass för 25 år sen;-).

Monica sa...

Ja och fick en smärre chock när jag gick till John Lewis för att fynda det vackraste av vackert julpynt före jul och allt var borta, trodde jag gått fel:-), såg sen hur både män och kvinnor frenetiskt byggde upp nyåret och julen var försvunnen, inte ens reagrejer fanns kvar.

Steel City Anna sa...

Mamma: det gäller att börja i tid med pyntet. Tomtarna kommer jag ihåg, med röda träskor?

Monica sa...

Ja med röda träskor, ska nog snart ta fram dem;-)