lördag 10 september 2011

Go'kväll

Knappt hann förkylningen motas bort innan nästa virus attackerade. Febrig och dan är nu detta min vilda lördagkväll: stearinljus, Go'kväll på Svt Play, färskpressade apelsiner och citroner, lakritste - det hjälper mot illamående tycker jag trots att det inte är så särskilt gott (jag googlade på lakritste och illamående för att se om detta kunde verifieras alls men fick mest upp länkar med folk som BLEV illamående AV lakritste) - och mycket näsdukar. Min make har köpt näsdukar som man fjuttar upp från en låda sådär som i amerikanska filmer, han tycker att det känns världsvant och bättre att snyta sej i. Den där lådan har nog stått där i ett år minst för att jag dragit mej för att använda så fina näsdukar. Nåja, ikväll känner jag att I am worth it, som det heter i reklamen. Om jag inte mådde så illa skulle jag prova min dunderkur från tonåren: en matsked honung och 4 pressade vitlöksklyftor ihoprörda med varm mjölk. Det blir kanske av imorgon.

3 kommentarer:

annannan sa...

Sådana näsdukar är fint att ha när man är sjuk. För det där med en toarulle på nattduksbordet gör att man känner sig minst dubbelt så dålig som man verkligen är.

God bättring önskar jag dig.

Trillingnöten sa...

Fy bövelen! Vilken start på hösten för dig! :) Men då kan man ju passa på att lyxa till det så att man känner sig lite bättre! :)
Jag tycker de där näsdukarna är som att snyta sig i handen dock :) Jag vill ha rejäla toalettrullar, så sträva att näsan blir röd, hahaha...

Steel City Anna sa...

Annannan: Tack! No more toarullar :)

Trillingnöten: Man får ta ett par på en gång så det blir lite stuns i näsduken. Fast den här sorten var inte så dum faktiskt. Jag hatar när näsan blir röd, så länge man ser någorlunda frisk ut kan man ändå inbilla sej att man är det :)