tisdag 27 oktober 2009

Inlägg 431

Jag glömde helt bort att fira bloggens ett-årsdag den 18e oktober. Det blir till att göra det nu, i inlägg numer 431. Grattis bloggen! Inte trodde jag väl att det skulle bli så många inlägg. Nästan varje hörn av Sheffield har nog fotats nu men förhoppningsvis finns det material att fortsätta med. Vardagen rullar på och snart börjar ju bestyren med min invandrarjul. Jag önskar att det kunde bli lite mer djupsinniga inlägg stundom, såsom detta om Babelbabbel, men så blir det nog knappast eftersom 1) min hjärna numera är fylld av scheman, budgetar, personalkrångel och vilka telefonsamtal jag inte får glömma att ringa och att jag i stort sett aldrig varken läser, skriver eller tänker nåt vidare utöver när jag kan sova och vad jag ska äta samt 2) inlägg av den typen fick talande 0 kommentarer. Men det är klart, skulle nu kreativiteten flöda så ska jag inte låta det stoppa mej.

Det har blivit en trevlig liten vän, denna lilla blogg. Och i och med den har jag upptäckt många andra intressanta bloggar. Jag tycker det är roligast att läsa om andra svenskar ute i världen, särskilt om vardagen och de små iakttagelserna. I stressiga perioder tjänar bloggen som en ögonöppnare för mej, att varje dag så finns det i varje fall något, om än något litet, att ta fasta på bland alla rutiner, spårvagnsresor och maskiner med tvätt. Det kan vara ytliga saker som roliga papperspåsar och X Factor men också viktiga personlighetsformande möten och upplevelser. Det var ett bra beslut att starta bloggen tycker jag! Och kanske är den till och med till glädje för nån mer än bara mej.

3 kommentarer:

Karin sa...

Jag uppskattar att få läsa om vad du håller på med. Jag följer bara två bloggar och det är det perfekta sättet att ta minipauser på så skriv så mycket det går! Puss

mamma sa...

Ja det är så roligt att läsa din blogg Anna och så kan vi följa med en hel del runt omkring i ditt liv här hemma. Puss

mamma sa...

Och vad fort ett år går! Glömde säga grattis till ettårsdagen! Puss