söndag 4 oktober 2009

Spännande!

Nu har nästa delmoment i X Factor tagit vid - The Judges' Houses, där alla från Bootcamp får sjunga bara inför en av domarna och dennes speciela gästdomare (Danii Minogue valde t ex syrran Kylie vilket inte direkt gjorde presen mindre!) i deras hus. Efter detta väntar live showerna. Resultatet från igår kommer ikväll. Det är lite underligt att det måste vara tre från varje "klass" som ska med till liveshowerna eftersom talangen är ganska ojämt fördelad. Alla i över 25 gruppen är enormt duktiga medan nästan alla i the groups (utom Miss Frank) är ganska dåliga. Killgruppen är också rätt snöplig jämfört med tjejgruppen. Jag skule vilja ha alla tjejer och alla över 25 med i Live Showerna ... Men blir förmodligen dålig TV.

Mina favoriter, en ut varje kategori:
Rachel ur tjejgruppen

Nicole ur över 25 gruppen - min favorit från början!

Miss Frank ur grupperna

Joe ur killgruppen

2 kommentarer:

Nanna sa...

Nu vet jag vad som inte funkar för dig och bilden!!! Det är din mall som inte har den funktionen! Jag har tex någon minima som mall och en annan blogg som jag har gjort (församlingspedagogerna) är i en annan mall som också tillåter det.
Man kan ju testa hur det ser ut om du klickar i en annan mall o sedan förhandsgranskar!
Kram
Nanna

Karin sa...

ah men bara inte de vedervardiga tvilling-killarna vinner, da spyr jag!

tanka sig att simon cowell skulle vara en san som inte vill skicka vidare folk baserat pa sana daliga personliga kvaliteter... det gjorde mej glad!