onsdag 13 juni 2018

Engelsk blomprakt

Det var helt enorma planteringar med tulpaner i Rotherham. Så vackert när solen lyste genom de stora kronbladen. Syrenbuskar i varannan trädgård och blommande träd.6 kommentarer:

Nilla Matthews sa...

Åh, så rik växtlighet det var i England, grönt och fint och vintergröna växter också. Inte så konstigt, kanske, så som det regnade där. Hade besvär med håret, som krullade sig i all fukt. Paraplyet fick tas med för det mesta när man vistades utomhus. "Regn, regn, regn, var ska vi få hägn" var en barnvisa som jag läste för mina barn!!
Här har det också börjat regna, en riktigt mulen dag, men ganska skönt efter den långa hettan.

Monica sa...

Så vackert! Och det är ständigt så grönt, regn gör nytta:-), lite mer av den skurtypen skulle vara bra här nu men det ser ju ut att bli lika varmt och torrt idag med.

Steel City Anna sa...

Mamma: Ja, inget regn att tala om!

Steel City Anna sa...

Nilla: Kanske kommer lite regn hitåt med. Ja, det regnade ofta, jag vande mej vid det och tänkte inte på det så mycket då. Blommor fanns det i överflöd. Och himla billiga att köpa också jämfört med här.

Nilla Matthews sa...

Det var ju soliga dagar också i underbara England, och dina vackra bilder är ju bevis på det. Det är väl olika var man befinner sig, jag vistades mest i söder nära kusten där, samt London. Roligt att få ta del av ditt bildarkiv.

Steel City Anna sa...

Nilla: jag satt precis och tittade på gamla bilder i bloggen. Man skulle kunna tro att det var sol jämt :)