tisdag 19 juni 2018

Söndagsmiddag

Stuffing, undrar om det går att köpa i Sverige?  Kanske i engelska affären. Yorkshire puddings har jag full koll på nu! Sen detta med svåle ... det är kanske nån hipster som håller på med sånt i Stockholm? Så himla gott.6 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Ser mycket gott ut.
Vad är svåle? Har inte hört det ordet vad jag minns.

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: huden på grisen liksom. Låter väldigt äckligt men gud vad jag älskar knaperstekt svåle och fläskkotletterna från slaktaren med svåle kvar :) tror inte man har samma tradition med detta i Sverige?

Humlan sa...

Jag kollar runt lite efter nya bloggar att läsa och har hittat hit från Annika (Life in the suburb), har ju sett dina kommentarer där många gånger.
Eftersom jag är helt ny här så fattar jag att du flyttat hem till Sverige precis, men har inte koll på var du bor. Vad jag tänkte tipsa om är att ifall du bor i Stockholm eller åker dit, så finns det en brittisk slaktare på Hantverkargatan på Kungsholmen. Taylors&Jones heter den och har butik där som jag kan rekommendera, god färdigmat, goda korvar, fint kött och en hel del andra varor. Där kanske du kan hitta en del matvaror som du saknar. Och du kan kanske få dina fläskkotletter som du vill ha dem! :)

Marina sa...

Åh, nu kom jag på att det var väldigt längesedan jag gjorde yorkshirepuddings, något barnen älskade och vi gjorde väldigt mycket när vi flyttade hem efter att ha bott i England. Fläsk med svål på går säkert att få tag i (annars får du väl nöja dig med baconcrisps ;) Hoppas att du kommer att trivas och att allt blir bra efter flytten!

Steel City Anna sa...

Humlan: välkommen hit! Och tack för tips. Det ska jag absolut kolla upp!

Steel City Anna sa...

Marina: sett sånna snackssvålar på flera ställen :) inget jag gillar så mkt. Yorkshire puddings är så gott o lätta att göra!

Tack, det hoppas jag med :)