tisdag 12 juni 2018

Clifton Park

Jag gick en långpromenad i denna stora park i Rotherham. En solig och het dag. Det var omöjligt ljus att fota i men gjorde det ändå, för att ha ett minne.


En rest från romarna Svårt att föreställa sej.

En av de värre arkitekturkrockarna ...
En typisk viktoriansk rock garden.
En ståtlig Memorial Park

Ett bandstand. Walled Garden

Denna bänk med trädet var fin!

4 kommentarer:

Annika sa...

OCH ja, det där ljuset är svårt att fota i. Mitt-på-dagen-ljus-i-stekande-sol, inte lätt. Men jag förstår så väl att du fotade. Fint är det.


Härligt att höra att folk är trevliga mot dig medan du skriver in dig på vårdcentraler etc. BRA!! Fattas bara.

VAR snäll mot dig själv. DU har gjort en livsomvändning och börjat om i det nygamla landet. Låt allt få ta tid, var snäll emot din själ.
Vardagen kommer, Anna.

SÅ härligt med svenska naturen och prommisarna du tar i den. OCH hundkäxen. Alltså bara den doften ...
Precis, det är lite svårt det där när man blir äldre. Minns att jag när jag var runt 35 så "såg" inga yngre mig längre. Man var liksom som luft. Å andra sidan var jag som snyggast vid 37, så du ser, haha!!! The best is yet to come ;-)
OCH jag känner mig själsligt som 26. Alltid 26 ;-)

Hoppas att saker och ting sakta men säkert börjar falla på plats.

Steel City Anna sa...

Annika: det känns så långt borta redan, denna fag i Rotherham. Som ett annat liv. Ja, det var verkligen ett annat liv. Och Sverige är på många sätt så oerhört annorlunda mot England. Man måste vara så tuff här, allt är modernt och alla följer reglerna, jag upplever det kansle som den största kulturkrocken. Jag är van att kunna gå och prata med alla möjliga instanser, presentera ett problem och så tittar de öppet på hur man kan lösa det. Här är det mycket mer att passar man inte i den förväntade formen så blir det stopp. Och så får man komma på en lösning själv och lirka kombinerat med att vara bestämd för att få igenom den. Det är mycket mera energikrävande.

Haha ja vi får se när jag blir som snyggast! Svenska kvinnor är iallafall alldeles oerhört vackra. Det bara kryllar av skönheter.

Monica sa...

Det är så fint i den staden också och de där arkitekturkrockarna är lite roliga. Gillar alla fina bänkar som finns i UK överallt, i parker och promenadstråk, tänker på det här, det står en bänk på "Hälsans stig" t ex:-) men oftast trasig och ligger ned ibland och lika vid baden. Varför ingen i kommunen då lagar dem, kunde vara lämpligt för sommarjobbare nu, lite sånt jag stör mig på, att man struntar i mycket.

Och vad svårt det är att fota i detta ljus som är här nu! Det tänker jag också på, ser knappt vad jag gör men du fick fina foton där i ditt!

Steel City Anna sa...

Mamma: Ja, det är nästan ingen ide att fota nu utom på kvällen. Bänkar finns det inte lika mycket :)