fredag 26 januari 2018

Ordentlig frukost

3 och en halv timmes frukost och fika blev det en oväntat ledig dag med en god vän. Hon råkade beställa rökt lax som hon inte tycker om så jag förbarmade mej över den. Länge sen jag var så mätt, det var lite samma känsla som efter ett julbord. Fisk och fläsk.



10 kommentarer:

Elisabet. sa...

Vet du vad som är så himla befriande med att titta in här?
Det är inte så politiskt korrekt.
Vitt bröd till frukost - sånt är det nästan böter på i Sverige -!

Steel City Anna sa...

Elisabet: men vi har ju så gott bröd i Sverige :) dock äter man inte himla mycket frasiga frallor fortfarande? En ordentlig engelsk frukost är svårslagen ändå, och inte så himla onyttig heller tror jag och man står sej på den.

Annika sa...

ÅH vad mysigt, Anna. Älskar långa frullar med en god vän.
Trevligt ställe verkade ni hänga på också!!
Ha en fin och bra helg!

Steel City Anna sa...

Annika: så litet pyttecafé men så trevligt och allt är hemlagat. Det är inte så ofta man kan få till en ledig förmiddag såhär. Så kul och mysigt var det.

Monica sa...

Det är underbart att sitta så, att ha det där samspelet som man har med vissa och allt är helt perfekt och fint. Och får och ger ny energi, det är toppen.

Trillingnöten sa...

Här har jag inte varit inne på ett tag och jag saknar det! Ska lägga in bloggen på telefonen eftersom datorn gick sönder och därav har jag inte haft lust att blogga (orka skriva så sakta på en mobil! Och då också inte tittat in på bloggarna som jag brukade. Ser att du uppdaterat din profilbild! SÅ kul att se ett ansikte till bloggen!! Kram på dig!

Anne-Marie sa...

Trevligt med god mat i mysig miljö. :)

Steel City Anna sa...

Mamma: verkligen, är tacksam för mina vänner :)

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: ja, så lite som behövs ibland for att man ska få energi :)

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: åh vad kul att höra från dej! Jag bloggar bara från mobilen nästan och pga anledningarna då nämner så blir det mest himla korta inlägg :) hoppas allt är bra med dej! Kram!