tisdag 2 januari 2018

Nyårsafton och väldigt tidig julborttagning

Nyårsafton var jag ledig, drack prosecco och åt stek och potatisgratäng. Imorse fick jag nog av alla granbarr och packade bort hela julen av bara farten. Det slår nog tidighetsrekord! Men i en liten lägenhet räknas all plats. Har ni julen kvar?







6 kommentarer:

Monica sa...

Så fint! Och du har mysigt i lilla vindsvåningen också, är en talang som är bra att ha. Hur kändes det att ta bort allt idag? Kanske mer luft och snart har ju ni vår medan vi väntar på vintern:-), ja vi (jag) tog det beslutet att ha julen kvar till Knut, frågade just din far om det är dags nu? Nej nej, absolut inte före trettonhelgen säger han allt enligt traditioner. Ja vi får se men det är så mörkt och ruggigt i detta land så för mig känns det bra att ha det kvar ett tag till.

Ser mysigt ut hos dig med nyårsfirandet, tycker året börjat bra hittills:-)

Ja förresten, vår lilla sockertopp barrar inte ett barr men gjorde den det så är det skönt att ta ut på en gång.

Steel City Anna sa...

Mamma: det kändes jätteskönt och blev mkt luftigare. Ser fram emot att få plats med ett nytt litet bord också :) skönt och fräscht att damma och torka i alla svåråtkomliga hörn och göra fint.

Elisabet. sa...

Inte riktigt ännu, men kanske i morgon. Eller i alla fall senast på söndag. Pv skulle nog gärna behålla granen och allt det andra fram till påsk ,-)

Steel City Anna sa...

Elisabet: till påsk är kanske lite att ta i :) Men hade haft kvar det en vecka till om jag bodde större.

Anne-Marie sa...

Gott ser det ut. :)
Här i USA plockar många bort allt julpynt precis efter julen eftersom de haft det sedan Thanksgiving i slutet av november.
Jag har inget julpynt så det blir enkelt. ;)

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: då går det snabbt för dej :)